You are here

Assar
Architects

DEN AGGER

Den Agger Stabroek Serviceflats
DEN AGGER

This project consists of 41 assisted living units which have been subdivided in various ways but have been finished to the same high level of quality. A cafeteria, a multipurpose space, a child daycare centre and office space have been incorporated on the ground floor. The car park is largely underground. The design is characterised by a geometric combination of beam-shaped volumes, which refer to the former almshouse that used to define the streetscape. The spacious patio and overhanging sections create a dynamic and lively building. The materials used in this project refer to the Aalmoezenier Cuypers residential care centre behind the flats.

Construction of 41 service flats and a day care

Laageind 62
2940 Stabroek
BE
NPO Aalmoezenier Cuypers
Health
Achieved
2010
2014
6 124 m2
Structural engineer: Fraeye & Partners
Sustainable technology: Botec
Veiligheidscoördinatie: Bovex
General contractor: Bouwbedrijf Wienen

Clearfix