You are here

Assar
Architects

ESPACE GAUCHERET

ESPACE GAUCHERET

This group of residences consists of a number of buildings combining a business, a studio, several apartments as well as car parks. These different buildings open onto an internal space laid out to a patio and closed in on its fourth facade by a new communal crèche accommodating 60 beds. This ensemble forms part of an ambitious group of 20,000 m² of residences instigated by the commune of Schaerbeek.

Share

Facebook icon
e-mail icon

Residential complex construction comprising a shop, apartments and a car park.

Rue du Progrès - Rue Rogier - Rue Gaucheret
1030 Brussels
GAUCHERET
Housing
Achieved
2003
2011
6 917 m2
Structural engineers: WATERMAN TCA
Building services: ASSAR ARCHITECTS
Landscape architect: JNC INTERNATIONAL
Acoustics: D2S
General contractor: STRABAG

Clearfix