You are here

Assar
Architects

GLAXOSMITHKLINE 129

GLAXOSMITHKLINE 129

With a contemporary architectural style, understated, fluid, transparent and elegant, the new GlaxoSmithKline Biologicals head office consists of a central atrium of 1600 m². This links together all the functions of the building, including a conference centre, an elliptical auditorium two restaurants including one with a view over the landscaped garden, a coffee corner, a sandwich bar, a travel agency and office areas. A series of glazed walkways on each level enables easy access and communication between all the departments, thereby encouraging informal meetings in the social areas created for this purpose.

Share

Facebook icon
Twitter icon
e-mail icon

New headquarters for GlaxoSmithKline Biologicals, comprising offices, restaurants and conference centres.

Rue des Collines
1300 Wavre
BE
GlaxoSmithKline
Offices
Achieved
2003
2010
51 600 m2
Structural engineer: VK ENGINEERING et ELD
Building services: TRACTEBEL
Acoustics: VENAC
Sustainable development: MATRICIEL
Landscape architect: JNC INTERNATIONAL
MIPIM AWARDS
Winner of an award in the “Business Centres” category.
MIPIM AWARDS
Gagnant d'un award dans la catégorie "Centres d'affaire".
MIPIM AWARDS
MIPIM AWARDS
Winnaar van een award in de categorie "Handelscentra".
Gewinner eines Awards in der Kategorie "Businesscenter".

Clearfix