You are here

Assar
Architects

ZNA MIDDELHEIM - CHIRURGISCH DAGZIEKENHUIS

ZNA Middelheim Chirurgisch Dagziekenhuis
ZNA MIDDELHEIM - CHIRURGISCH DAGZIEKENHUIS

Het ontwerp van het dagziekenhuis is afgestemd op de wens van de bouwheer om de oude manier van werken om te gooien en een grotere en betere flow van patiënten te bekomen. Zo heb je als patiënt het gevoel dat je eigenlijk meer in een hotellounge vertoeft dan in een wachtruimte van een ziekenhuis.

Om herkenning en oriëntatie te stimuleren, zowel voor patiënt als verpleging, hebben de 6 boxen, telkens met 3 nissen, een eigen identiteit gekregen door het gebruik van de ZNA – kleuren en subtiele verwijzingen naar de skyline van Antwerpen.

Renovatie 6C Chirurgisch Dagziekenhuis

Lindendreef 1
2020 Antwerpen
BE
Ziekenhuisnetwerk Antwerpen vzw
Gezondheidszorg
2017
2018
770 m2
770 m2
Technieken: Botec

Clearfix