You are here

Assar
Architects

CTR

CTR

Dit project komt tegemoet aan de zeer bijzondere eisen qua techniciteit en comfort voor zowel de patiënten met vaak zeer beperkte mobiliteit als het verzorgend personeel. Het Trauma- en Revalidatiecentrum vormt qua architectuur de ‘perfect match’ tussen heden en verleden. De nieuwe uitbreiding sluit harmonisch aan op het bestaande gebouw van Victor Horta dat in ere hersteld wordt en zijn oorspronkelijke functie als hoofdingang weerkrijgt. Een functionele patio laat de patiënt ten volle genieten van de natuurlijke charme van de site en biedt hem een ergonomisch parcours aan voor de eventuele uitvoering van zijn bewegingstherapie. 

Share

Facebook icon
Twitter icon
e-mail icon

Ziekenhuiscentrum voor rehabilitatie na zware traumatische letsels. Renovatie van het oude gebouw en bouw van een uitbreiding.

A. Van Gehuchtenplein
1020 Brussel
BE
CENTRUM VOOR TRAUMATOLOGIE EN REVALIDATIE - CTR
Gezondheidszorg
Opgeleverd
2004
2016
12 234 m2
Stabiliteit: SETESCO
Technische uitrusting: BICE

Clearfix