You are here

Assar
Architects

ESPACE GAUCHERET

ESPACE GAUCHERET

Dit wooncomplex bestaat uit verschillende gebouwen en huisvest een handelsruimte, een studio, verschillende appartementen en parkings. Al deze gebouwen kijken uit op een binnenruimte die ingericht is als patio en afgesloten wordt door een vierde gevel bestaande uit een nieuwe gemeentelijk kinderkribbe van 60 bedden. Dit complex maakt onderdeel uit van een ambitieus project van de gemeente Schaarbeek, die hiermee 200.000 m² woningen wil creëren.

Share

Facebook icon
Twitter icon
e-mail icon

Bouw van een wooncomplex met een winkelruimte, appartementen en parkeerruimtes.

Vooruitgangstraat - Rogierstraat - Gaucheretstraat
1030 Brussel
BE
GAUCHERET
Huisvesting
Opgeleverd
2003
2011
6 917 m2
Stabiliteit: WATERMAN TCA
Technische uitrusting: ASSAR ARCHITECTS
Landschapsarchitect: JNC INTERNATIONAL
Akoestiek: D2S
Algemeen aannemer: STRABAG

Clearfix