You are here

Assar
Architects

GLAXOSMITHKLINE 129

GLAXOSMITHKLINE 129

Het nieuwe hoofdkantoor van GlaxoSmithKline Biologicals werd opgetrokken in een hedendaagse architectuur die opvalt  door zijn sobere elegantie, vloeiende lijnen en grote transparantie. Een centraal atrium van 1600 m² vormt de verbindende factor tussen alle functies van het gebouw, met een congrescentrum, een ellipsvormig auditorium, twee restaurants waarvan een met zicht op de landschapstuin, een coffee corner, een sandwichbar, een reisagentschap en kantoorzones.  Glazen voetgangersbruggen op iedere verdieping zorgen voor een gemakkelijke verbinding tussen de verschillende afdelingen, wat de informele contacten bevordert, mede door speciaal hiervoor ingerichte ontmoetingsplekken.

Share

Facebook icon
Twitter icon
e-mail icon

Nieuwe hoofdzetel van GlaxoSmithKline Biologicals met kantoorruimtes, restaurants en vergadercentra.

Rue des Collines
1300 Wavre
BE
GlaxoSmithKline
Kantoren
Opgeleverd
2003
2009
51 600 m2
Stabiliteit: VK ENGINEERING et ELD
Technische uitrusting: TRACTEBEL
Akoestiek: VENAC
Sustainable development: MATRICIEL
Landschapsarchitect: JNC INTERNATIONAL
MIPIM AWARDS
Winner of an award in the “Business Centres” category.
MIPIM AWARDS
Gagnant d'un award dans la catégorie "Centres d'affaire".
MIPIM AWARDS
MIPIM AWARDS
Winnaar van een award in de categorie "Handelscentra".
Gewinner eines Awards in der Kategorie "Businesscenter".

Clearfix